Hanstvedt fylkesmester i Vestland klar for Norgesfinalen

Kjetil Hanstvedt ble først kommunemester i Osterøy før 51-åringen toppet fylkesfinalen i Vestland. Offshore-arbeideren er åttende deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn.

Vestland fylkes nyslåtte pokerkonge jobber offshore innen boring, og har hatt NM i Dublin som en av pokerturene ved siden av. Under det faste høydepunktet for året har han som best spilt seg opp som syvende under senior-øvelsen.

Det var før korona-pandemien rammet verden for fullt 12.mars i fjor, men nå er den samme kloden i ferd med å friskmeldes. I alle fall nok til at reiser over landegrenser trolig blir realistisk de neste måneder, og til Tallinn i november har Kjetil Hanstvedt sikret seg et sete til Norgesfinalen.

-Det var kjempegøy å vinne fylkesfinalen. Nå gleder jeg meg veldig til Tallinn i november! Etter korona har det stort sett blitt nettpoker, så det skal bli fantastisk å få spille live igjen, sier Vestland-fylkesmester Kjetil Hanstvedt.

Fra Osterøy til Tallinn

Kjetil Hanstvedt gikk hele veien i Kommunepoker for Osterøy, der Tor Inge Vatle og Stein Inge Hay endte nærmest i feltet på 4 spillere.

-Det gikk greit å bli kommunemester i Osterøy. Jeg kom inn midt i late-reg. Med bare 4 spillere påmeldt gikk turneringen fort unna. Det bølget litt i starten men så gikk det min vei, forteller kommunemester i Osterøy, Kjetil Hanstvedt.

I fylkesfinalen toppet han feltet på 12 spillere.

-Jeg kom meg fort opp i 80k, og følte jeg hadde god kontroll på bordet. Det satt en løs kanon til høyre for meg. Jeg kom desverre i klinsj med han den eneste gangen han hadde en brukbar hånd. Da var jeg nede i 16k på det minste, men kom meg fort opp igjen. Det var veldig jevnt blant topp fem i begynnelsen på finalebordet. 3-veis lå jeg som nr to. Da slo jeg ut nummer 3 med A10 mot 99. Jeg hadde da lik stack som motstander på starten av HU. Der gikk det kun min vei, og fikk han i kne relativt fort. Til slutt fikk han det på pre-flopp med QJ i SB når jeg hadde AK i BB. Den hånda sto til seier, avslutter Kjetil Hanstvedt.

Vestland fylkes beste pokerspiller.

Fylkesmester nummer åtte

Hanstvedt er den åttende fylkesmesteren som er klar for Norgesfinalen i Tallinn under sesong 4 av Kommunepoker. Norges største pokerturnering.

Han følger dermed Anders Smestad, Robin Fanum og Johnny Svensli til Norgesfinalen i Tallinn. Smestad ble fylkesmester i Viken, mens Robin Fanum vant fylkesfinalen i Trøndelag. Johnny Svensli ble adlet som fylkesmester og pokerkonge av Møre og Romsdal. I Troms og Finnmark var det Tommy Simonsen som gikk hele veien, mens Pål Soløy Moen ble Nordlands pokerkonge. Pawel Ziemann ble fylkesmester i Rogaland, mens Otto Holm ble fylkesmester i Vestfold og Telemark.

Kommunepoker rullet denne uken ut onlinefilten i fylke nummer 9 Agder.

Sjekk når din kommune spiller her

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.